Believe Massage Praktijk

Samudra massage

DEZE MASSAGE IS VANAF JANUARI 2022 TE BOEKEN.


Samudra is een woord in het Sanskriet en betekent letterlijk: dansen op de golven van de oceaan;

Bij deze massagevorm wordt hoofdzakelijk met de onderarmen en de ellebogen het volledige lichaam behandeld. De massagetechnieken weerspiegelen de ritmes en bewegingen van sprankelende watervallen en rustgevende oceaangolven;

De Samudra massage is een weldaad voor het hele lichaam. Een erg leuke vorm van bindweefselmassage.  Dit komt omdat men een gevoel creëert van een stevigere massage die toch puur op ontspanning werkt. Op fysieke klachten gaat hier niet specifiek gewerkt worden, maar aangezien het een stevigere massage is, kunnen klachten wel al verminderen. Hierdoor gaat je lichaam al terug meer in balans kunnen geraken.  De bewegingen zijn gebaseerd op Tai Chi. 

De Samudra massage is een heerlijke lichaamsmassage. Ze geeft totale ontspanning, levenskracht, kan pijn verminderen en zorgt voor een grotere weerstand. Deze massage zorgt voor een gezonde groei van lichaam en geest. Het hele lichaam wordt vloeiend behandeld. Je kunt de Samudra massage zien als de uitvoering van een dansritueel met de onderarmen op het volledige lichaam.Samudra massage:

60 min = 55 euro